Chiné; Edu Vives, Gabernet (Pere Martínez 62'), Denis Coch, Giribet (Egea 45'); Sergi Moreno, Edgar, Roca (Jose Ramon 62'), Gerard Roigé (Peke 58'); Virgili (Pau Ripoll 67'), Ermengol (Juanma 70')
Oriol, Pol (Raul 66'), Jordana, Yerai, Joan Martinez, Victor Darias (Estrada 66'), Clivillé (Pau Solanes 66'), Isaac (c), Iban Parra, Andreu Martinez i Ferran (Gerard 45')
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA C2 (17/08/2013)
Endavant amb la Copa
L'Ascó passa ronda superant comodament al Balaguer per 5-1. Els gols de Virgili, Gerard Roigé , Juanma i Sergi Moreno (2) han estat suficients. Després de 615 minuts amb la porteria a zero malauradament Edu Vives ha marcat en pròpia porteria. Tot i això l'Ascó tanca una pretemporada excel·lent abans del primer partit de lliga de la propera setmana contra el Vilafranca.

Els primers minuts, al igual que tota la primera meitat han estat dominats de forma clara per l'Ascó que ha buscat possessions llargues buscant el forat que li permetés arribar a porteria. Ben aviat ha arribat aquest primer gol fruit d'un contracop on Virgili enviava a banda dreta per a Gerard Roigé i aquest arribant a línia de fons cedia enrera per al primer que al primer toc enviava la pilota a l'escaire lluny de l'abast de Oriol que res ha pogut fer per evitar el gran gol asconenc. Després del gol, el conjunt de Miguel Rubio s'ha pres un petit descans fins que en el 23' ha arribat el segon gol asconenc després d'una centrada de Sergi Moreno que ha rematat al fons de la xarxa Gerard Roigé superant l'estirada de Oriol. Amb el 2-0 en el marcador el domini asconenc s'ha accentuat coincidint amb la devallada física del Balaguer que ha acabat defensant en la primera meitat amb practicament tots els jugadors en la seva pròpia àrea.

La segona meiatat ha donat moltes sorpreses però no han estat fins el tram final de partit. Després d'un carrusel de canvis per part de tots dos equips, i uns minuts de força avorriment, Sergi Moreno ha fet el tercer superant en velocitat al seu defensor i superant amb una gran vaselina la sortida de Oriol per anotar un gran gol. En el 75' l'Ascó després de 615 minuts rebia el seu primer gol en pretemporada en un mal refús de Edu Vives que volia enviar la pilota a corner després d'una pilota llarga que el defensor asconenc ha acabat enviant al fons de la xarxa sense voler sorprenent a Chiné. Després d'aquest petit contratemps, l'Ascó ha semblat rebifar i ha anotat dos gols més per establir el 5-1 definitiu. En el 80' Edgar assistia tot sol a Sergi Moreno que arribant des de darrera anotava el quart i finalment Juanma en un rapidíssim contracop llençat per Chiné anotava el cinquè i definitiu gol que dona el pase a la següent ronda al conjunt de Miguel Rubio.