24/12/2011
Lluís Elcacho ja és segon entrenador
Lluís Elcacho s'ha incorporat al staff tècnic del FC Ascó per exercir les labors de segon entrenador en el conjunt riberenc per tal de col·laborar amb Miguel Rubio que es va fer càrrec de l'equip des de fa poc més d'un mes.
Elcacho arriba provinent del Sporting Mahonés de Segona B on exercia de primer entrenador. La complicada situació del club balear l'ha fet canviar d'aires per tal de formar tàndem a la banqueta asconenca amb Miguel Rubio amb qui ja va coincidir com a jugador a la UE Lleida a principis dels anys '90.

Com a jugador Elcacho va jugar gran part de la seva carrera en el Real Oviedo on fins i tot va arribar a debutar a Primera Divisió disputant 150 partits en 6 temporades. Posteriorment firmaria per la UE Lleida a Segona Divisió. Com a tècnic, ha passat per diversos equips a Tercera Divisió i Segona B (Tàrrega, Balaguer, Monzó, Eivissa, Santa Eulàlia i en última instància el Sporting Mahonés).

Lluís ja va debutar en la banqueta asconenca durant la 13ª jornada de lliga davant el Torreforta on l'equip va sumar un nou punt empatant a zero i acumulant una ratxa de quatre partits invicte des de que Miguel Rubio es va fer càrrec del primer equip.


Notícia vista 166 vegades