03/01/2012
Albert causa baixa al primer equip
El defensa de 20 anys Albert Viñas causa baixa a l'equip després d'arribar a un acord amb el club al no poder seguir al primer equip asconenc degut a motius personals.
El jugador que va arribar en el mercat d'hivern de la temporada passada procedent del Cambrils, va ser un dels homes més utilitzats per Mauro Ravnich en el tram final de lliga a tercera divisió amb 1084 minuts en 15 partits dels quals 11 com a titular.

En aquesta temporada la seva participació ha anat de més a menys en els últims partits tot i que fins a la data ha disputat un total de 741 en 13 partits dels quals 7 com a titular.

Un gol seu va donar un punt en el descompte en la setena jornada de lliga davant el Reddis rematant un corner de cap en el segon pal.

Tant el club com el mateix jugador han decidit posar fi a la relació entre les dues parts degut a les incompatibilitats per motius personals que impediran al jugador assistir a totes les sessions d'entrenament d'ara en endavant.

El club vol agraïr al jugador la seva implicació durant els 12 mesos que ha estat jugador del FC Ascó i li desitja d'ara en endavant els millors èxits personals i professionals.


Notícia vista 138 vegades