Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA EB (08/01/2012)
Gran golejada a Rasquera

Hat trick de Oriol Biarnés, dos de Nacho i un de Emilio, han estat els gols d'un Ascó B molt superior al seu rival en tot moment. Tan sols en el tram final, la baixada de ritme dels jugadors asconencs sumada als nombrosos canvis per donar minuts a tots els jugadors de Pete, han permés al conjunt local retallar distància en el marcador.

En la primera meitat, l'Ascó s'avançaria ben d'hora en el marcador gràcies a un gran llançament de falta de Nacho en el minut 10' que suposava el primer gol del partit. Tan sols dos minuts més tard, una gran jugada d'Alex Robles permetia quedar-se tot sol a Emilio davant el porter per anotar el segon. El 0-3 l'antoraria en el minut 25' Oriol Biarnés amb un gran gol de vaselina després d'una gran passada de David Vilar. Abans d'arribar al descans, novament Nacho en un llançament de falta lateral aconseguiria enviar la pilota al fons de la xarxa tot i que aquest cop amb una mica de fortuna.

Ja en el segon temps, el Rasuqera escurçava distància en el 65' però novament Oriol Biarnés en el 67' i el 71' augmentava la renda golejadora després d'una passada de Jaume Bret en primer lloc i una gran vaselina després d'una jugada individual en el segon. Ja amb el 1-6 en el marcador, el conjunt de Pete s'ha relaxat i ha donat entrada als homes de la banqueta. Aquest fet, ha permés al conjunt local maquillar una mica el resultat amb dos gols en el 78' i el 81' que deixaven el 3-6 definitiu en el partit.