29/01/2013
Campanya jove de socis
El FC Ascó ha posat en marxa una campanya de socis especialment dedicada als joves. Amb l'objectiu d'atreure al públic menor de 25 anys per a que dongui suport a l'equip durant la segona volta del campionat, el club ha creat una modalitat molt econòmica de carnet.
La promoció consisteix en un carnet per poder accedir a tots els partits que l'equip disputi al Municipal d'Ascó durant la segona volta a un preu de 30€ per a menors de 25 anys. Com a obsequi, el club regalarà amb aquest carnet una bufanda del club per animar des de la grada amb els colors de l'Ascó. A més a més, el club facilitarà a aquells que ho desitgin desplaçar-se amb l'equip als partits de fora de casa per recolzar l'equip en el tram final del campionat on el conjunt de Miguel Rubio haurà de defensar la primera plaça de la classificació per tal d'aconseguir el campionat de lliga de 1ª Catalana que donaria dret a jugar durant la propera temporada a Tercera Divisió.

La campanya, amb l'eslogan "La play no et necessita tant com l'Ascó", pretén millorar l'aspecte de la grada del Municipal en els dies de partit incidint directament en el públic més jove per recolzar a l'equip en un moment vital i històric per al club. Per tal d'accedir a aquesta promoció tan sols caldrà inscriure's a la taquilla en els dies de partit o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

A banda d'aquesta campanya, des del club s'estan preparant diversos actes per atreure més públic al Municipal en els partits que l'equip jugui fins al final de campionat com a local. Aquestes accions consistiran, a banda de la citada campanya jove de socis, en sortejos especials, jornades de portes obertes i altres actes socials que pretenen comptar amb la colaboració tant de les associacions locals com del comerç del poble.


Notícia vista 173 vegades