Chiné (Figo 21'), Roca (Jorge 25' (Aleix Martí 45')), Denis Coch, Edgar ©, Gerard Roigé, Gabernet, Piju, Sergi Grau, Isma Rojas, Raul Garcia i Jusi (Hèctor 72')
Nito, Rulo, Raventós, Víctor (Valldosera 11'), Molina, Cols, Fede ©, Eloi, Blas (Moha 90'), Josep Maria (Santi Triguero 45') i Einard (Carlitos 58')
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 23 (10/03/2013)
Les lesions maten l'Ascó
Derrota per la mínima d'un Ascó al que ha hagut de pagar un preu molt alt en el partit d'avui. Les lesions de Chiné i Roca en el primer temps han trastocat a l'equip que no ha estat dins del partit excepte en els minuts finals on l'equip s'ha buidat en busca del gol de l'empat. Eloi amb un gran gol en el llarg descompte del primer temps ha decidit un partit molt extrany en el Municipal.

El primer temps començava amb un Ascó percutint de forma insistent sobre l'àrea visitant. Edgar, Roca i Isma Rojas en els primer 8' minuts de joc han buscat posar al conjunt asconenc amb avantatge en el marcador sense fortuna. En el minut 11' es produia la primera lesió del partit. Victor no podia seguir sobre el terreny de joc i Valldosera entrava en el seu lloc. Tan sols 10 minuts més tard, l'Ascó es quedava sense el seu porter després d'una jugada del tot rocambolesca en la que Chiné es feia mal en un turmell amb una ferida que l'obligava a ser substituït i a ser traslladat en ambulancia a un centre mèdic. Era un dur cop moral per l'Ascó que tan sols dos minuts més tard, veia com Gerard Roca també havia de ser substituït després de marejar-se per un cop al cap. Aquestes tres accions no han donat cap continuitat al partit que ha estat trencat durant tot el primer temps. Les accions de més perill les han protagonitzat Fede en el 34' ab un llançament de falta molt ajustat que es perdia per la línia de fons i un xut de Edgar en el tram final del primer temps que aturava Nito en dos temps. Tot i això, el Vilanova donaria un cop moral encara més fort al conjunt de Miguel Rubio amb un gol en el temps de descompte (s'han afegit 6 minuts en el primer temps) en un gran contracop que culminava Eloi des de la frontal amb un magnífic xut amb l'exterior ajustat al pal que donava avanatatge al seu equip que en el dia d'avui estrenava nou tècnic després de 4 derrotes consecutives. Abans d'acabar el primer temps, Figo ha hagut de refusar una gran acció de Blas per evitar el segon gol visitant.

En el segon temps l'Ascó ha sigut qui ha portat la batuta del partit però sense disposar de massa opcions de gol per tal de remuntar el partit. En el 65' Raventós salvava el gol de Isma Rojas in-extremis llançant-se a terra per evitar el remat del davanter asconenc, i el mateix contracop, ben a prop ha estat Santi Triguero de fer el segon amb un llançament llunyà que superava la ràpida sortida de Figo. No ha estat fins els minuts finals quan l'Ascó ha disposat de les millors opcions de gol. En el 84' Edgar estavellava un llançament de falta a la creueta i dos minuts més tard, una gran internada de Gabernet per banda la rematava Denis Coch dins l'àrea sense trobar porteria. Tot i que l'equip s'ha esforçat molt en el tram final del partit, en el dia d'avui no ha estat capaç de trobar el camí al gol.

D'aquesta manera, l'Ascó encaixa la quarta derrota de la temporada (la tercera per 0-1) en un partit del tot accidentat que a més a més deixa al Santfeliuenc i al Viladecans a un i a dos punts respectivament.