Chiné, Gerard Roca, David Sánchez, Jose Ramon © (Denis Coch 57'), Gabernet, Piju (Pau Ripoll 78'), Aleix Martí (Gerard Roigé 65'), Isma Rojas (Edgar 74'), Egea, Jusi (Adrià 24') i Jorge Díaz.
Gabri, Rueda, Diego, Sergio ©, Campos, Fusté (Hinojosa 45'), Manel (Naoufal 67'), Jaen, Valdera (Raul 61'), Pitu (Roger 78') i Joel (Xavi 78').
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 34 (01/06/2013)
Mal final a una lliga impecable
Mal partit en l'exili de l'Ascó a Corbera contra un Martinenc que en 13 minuts a finiquitat un partit on no hi havia res en joc. Tot i el mal resultat d'avui, la Lliga de l'Ascó amb 76 punts ha estat impecable guanyant amb tot mereixement el títol i l'ascens directe a Tercera Divisió.

La primera mietat ha començat amb un autèntic golàs de Joel en el minut 3', recuperant una pilota perduda per la defensa asconenca i enviant una mesurada vaselina des de més de 40 metres que superava a Chiné per alt sense que res pogués fer. El gol ha estat el reflexe dels dos equips en els primers minuts, i així ha seguit el partit posteriorment. En el minut 11' era Pitu qui provava un xut des de fora de l'àrea molt centrat i sense aparent perill que acabava novament al fons de la xarxa després d'una relliscada de Chiné sota pals. Tan sols dos minuts més tard Valdera sentenciava el partit amb un xut creuat dins l'àrea que posava el 0-3 en el marcador. En els minuts posteriors l'Ascó ha reaccionat i ha buscat el gol amb insistència que ha tingut ben a prop Aleix Martí en dues ocasions.

Ja en el segon temps, l'Ascó ha insistit en busca del gol però s'ha trobat un Martinenc molt sòlid en defensa que no ha donat opció al conjunt asconenc. Tots dos equips han disposat d'opcions i fins i tot el Martinenc ha vist com l'assistent anulava un autogol de Denis Coch per fora de joc d'un dels seus atacants. Ja en el tram final de partit on ha debutat el juvenil Pau Ripoll, assistia a Adrià que amb un potent xut en el minut 86' davant el porter visitant, anotava el gol de l'honor del campió del Grup 2 de Primera Catalana.

Gust amarg en l'últim partit de Lliga jugat a Corbera per la clausura del Municipal d'Ascó i pel mal partit de l'equip. Tot i això, cal remarcar la gran temporada de l'equip aconseguint 76 punts i 81 gols a favor.