Coca (c), Guarch, Marc Ahufinger, Francis, Ivan Serrano, Cuadras, Jose Antonio, Lalo, Hassen, Montilla i Edu Fite.
Figo, Gerard Roca, Denis Coch, Gerard Roigé, Gabernet, Ermengol, Adrià, Piju, Eges, Raul García i Jusi.
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA CC (17/06/2013)
Supercampió
L'Ascó s'endú el campionat de Catalunya després d'un intens i ajustat partit que s'ha acabat decidint des dels 11 metres (2-4). Gran actuació de Chiné aturant dos penals i anotant el definitiu.

La primera meitat ha començat amb un joc força oberty i sense un domini clar. Únicament una aproximació de l'Ascó amb un xut de volea de Roca des de la frontal en el minut 4' ha fet treballar al porter Coca tot i que sense massa dificultat en els primers 30' minuts de joc. Passada la mitja hora de joc, ha estat el Cerdanyola qui ha canviat una mica el ritme amb dos xuts des de la frontal de Lalo i Jose Antonio que ha aturat sense problemes Figo sota pals en els minuts 34' i 35'. Piju ho ha provat engaltant una pilota llarga abans del descans però poca cosa més a destacar durant els primers 45 minuts.

La segona meitat ha començat amb dues bones accions de l'Ascó. Gerard Roigé botava una falta lateral que rematava Roca per sobre del travesser en el segon pal en el minut 48'. Tan sols dos minut més tard era Adrià qui la posava al segon pal on Roca enviava un centre-xut al primer on no arribava per molt poc Gabernet per fer el primer gol del partit en la millor acció de perill. En el 54' Ramon posava a prova amb un potent xut a Chiné i en el 60' era Piju qui feia lluïr a Coca amb un xut després d'una passada llarga per evitar el primer gol d'un partit molt més animat que en el primer temps. En el 65' era Raul Garcia qui ho provava amb un llunyà xut col·locat que sortia fregant l'escaire esquerra de la porteria de Coca. Ja en el tram final de partit, cap dels dos conjunts ha volgut arriscar en excès conscient que qualsevol error es podia pagar amb la derrota i s'ha arribat a la tanda de penals per decidir el campió.

En els penals ha estat l'Ascó l'equip més encertat amb una gran actuació de Chiné sota pals aturant dos penals i anotant el definitiu que proclamava com a Campió al conjunt de Miguel Rubio.