Alex, Kevin (Xavi Moro 63'), Amante (Gonzalo Araujo 65'), Roger (Alberto Jimenez 73'), Forcadell, Xavi Garcia, Moreno, Villa, Padilla, Brinquis i Pujante (Jonatan 65')
Chiné (Figo 80'), Roca (Sergi Grau 67'), Denis Coch, David Sanchez, Edgar ©, Gerard Roigé, Gabernet, Adrià (Hèctor 82'), Piju (Aleix Martí 71'), Isma Rojas i Jusi (Jorge 75')
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 15 (23/12/2012)
L'Ascó es regala un partidàs
Gran partit del conjunt asconenc davant un Vista Alegre que res ha pogut fer per aturar als de Miguel Rubio que tot i fallar nombroses ocasions han aconseguit una contundent i merescuda victòria per acabar l'any futbolístic de la millor manera possible.

La primera meitat ha començat amb un vendaval de joc ofensiu de l'Ascó. En els primers 20 minuts, fins a quatre claríssimes ocasions de gol ha disposat el conjunt asconenc. En el 4' el porter Alex endevinava el xut de Piju, un minut més tard Isma Rojas enviava una pilota fora des de dins de l'àrea després de 2 bons retalls, en el 13' Piju enviava la pilota al pal en un xut gairebé sense angle i en el 20' Adrià tornava a fallar sol davant Alex en un intent de vaselina que el porter local ha endevinat. El conjunt local ha patit seriosament les nombroses baixes i els seus centrals res han pogut fer per aturar les continues internades de l'Ascó. Finalment en el 23' Denis Coch aprofitava una clamorosa errada dels locals en el marcatge per enviar al fons de la xarxa una magnífica falta lateral sacada per Gerard Roigé. Amb el 0-1 en el marcador, l'Ascó ha seguit a l'atac. En el 29' el linier anulava un gol a Piju per fora de joc d'Isma Rojas que rematava la pilota quan aquesta ja estava dins i abans del descans Adrià i Isma Rojas podrien haver fet el segon en dues noves grans ocasions dins l'àrea que el porter local ha aturat novament.

Ja en el segon temps, l'esforç i la calor han passat factura a un Vista Alegre que ha vist com en el 52' Adrià assistia a Isma Rojas que tot sol dins l'àrea rematava al fons de la xarxa. El gol donava tranquilitat a l'equip que veia com era complicat que s'escapessin els tres punts amb dos gols de distància. En el 63' Adrià sentenciava el partit aprofitant una assistència d'Edgar i evitant la sortida del porter per anotar el tercer. Ja en el tram final després del carrussel de canvis, Aleix Martí anotava el quart en un contracop encarant la porteria rival i superant al porter local. Amb el 0-4 en el marcador, el nivell de joc ha baixat i això ho ha aprofitat Padilla per agafar una pilota en la frontal, retallar al seu defensor i enviar un xut creuat lluny de l'abast de Figo que havia substituït a Chiné minuts abans. L'Ascó podria haver fet algun golet més abans d'acabar el partit, però el porter local Alex ha evitat encaixar més gols quallant una gran actuació tot i perdre per 1-4.

La victòria deixa a l'Ascó com a líder a 4 punts de distància sobre el Santfeliuenc. Amb 35 punts a la classificació, l'equip s'en va de vacances fins al proper dia 3 quan es rependran els entrenaments per afrontar els dos últims partits de la primera volta davant Andorra i Martinenc i tota la segona on l'equip haurà de defensar un liderat al que porta assentat durant moltes jornades.