El Rival: FC Jumilla
2015-05-22

El Rival: FC Jumilla

Us descobrim alguns dels secrets del conjunt murcià que s'enfrontarà en el Play Off dels Campions al conjunt de Miguel Rubio.

El FC Jumilla ha estat el campió del Grup 13 de la Tercera Divisió. Aquest grup pertany a la comunitat autònoma de Múrica i compta, a diferencia del grup català, amb tan sols 18 equips.

Jumilla és una població del nord de Múrcia de poc més de 25.000 habitants. Més coneguda a nivell esportiu per disposar d'un equip de Futbol Sala a Primera Divisió, Jumilla també és famós per el seu bon vi.

Pel que fa al seu club de Futbol, és el segon cop en la seva història que aconsegueixen ser campions a Tercera Divisió. Des de la seva fundació al 1975, el conjunt blanquiblau ha disputat una única temporada a Segona B tot i que és la cinquena participació d'aquest equip en un Play Off d'ascens.

El Jumilla va ser campió en la penúltima jornada d'un campionat en el que ha sumat 72 punts i té com a jugadors destactas al seu porter Antonio Rojo, que ha estat el menys golejat del grup, i el seu davanter Etamané que ha aconseguit 15 gols en aquest curs.

Sponsors