Sorteig de Campions
2015-05-17

Sorteig de Campions

L'Ascó s'enfrontarà en el Play Off contra un dels altres 17 campions de Tercera. En alguns s'hi poden trobar vells coneguts.

Els possibles rivals de l'Ascó per a la propera setmana són els següents:

G1 - Pontevedra (Galícia)
G2 - Condal (Astúries)
G3 - Laredo (Cantàbria)
G4 - Portugalete (País Basc)
G6 - Castelló (País Valencià)
G7 - Rayo Majadahonda (Madrid)
G8 - Arandina (Castella i Lleó)
G9 - Linares Deportivo (Andalusia Oriental)
G10 - Algeciras (Andalusia Occidental)
G11 - Formentera (Balears)
G12 - Mensajero (Canàries)
G13 - Jumilla (Múrcia)
G14 - Mèrida (Extremadura)
G15 - Peña Sport (Navarra)
G16 - Varea (La Rioja)
G17 - Ebro (Aragó)
G18 - Talavera de la Reina (Castella la Manxa)

Algúns dels equips són de reconegut nom, fins i tot algún d'ells ha jugat a Primera Divisió, cas del Castelló i el Mèrida. D'altres són equips habituals en Play Offs com el Linares, Arandina, Mensajero o Peña Sport.

Els dos equips més pròxims serien el Castelló i l'Ebro, mentre que els més llunyans serien Algeciras, Pontevedra, Mèrida, Linares per no mencionar el representant de canàries: el Mensajero.

Dels 17 equips, n'hi ha alguns amb vells coneguts amb passat asconenc. En el Castelló juga l'ex-asconenc Roger Canadell, mentre que el Talavera compta en les seves files amb Sergi Duran que també va lluïr la samarreta verda durant la passada temporada. Per últim, Lluís El Cacho, que va compartir banqueta a l'Ascó amb Miguel Rubio fa tres temporades a Primera Catalana és actualment l'entrenador del flamant campió de balears, el SD Formentera.

El sorteig es durà a terme demà dilluns 18 a la Ciudad del Futbol de Las Rozas, seu de la Real Federación Española de Futbol. L'Ascó comptarà amb representació de la seva junta directiva en aquest sorteig, per el que us podrem informar puntualment del rival que analitzarem posteriorment.

Sponsors