Marc, Gerard, Albert, Agustí, Oriol, Toni, Camarero, Verano, Alex, Julio i Sergi Suplents: Saladie, Joan, Xavi, Ruben, Pachan
Chiné, Roca, Denis Coch, Jose Ramon, Edgar, Adrià, Aleix Martí, Isma Rojas, Gerard Roigé, Raul Garcia i Jusi Suplents: Figo, Jorge, Gabernet, Pere Martínez, Marc Alís i Sergi Grau
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA A7 (01/09/2012)
L'Ascó tanca la pretemporada amb victòria
El conjunt de Miguel Rubio ha acabat guanyant l'últim partit de pretemporada gràcies a un gol de penal de Adrià en els últims minuts en un partit on ha estat molt superior, ha disposat de moltes ocasions però que no ha pogut guanyar de forma contundent per la bona actuació del porter local i de la seva defensa.

En la primera meitat, el terreny de joc i un suau però molest vent ha fet que l'Ascó no estigués còmode sobre el terreny de joc, encara que això no ha evitat que el conjunt de Miguel Rubio fos superior al seu rival després de diverses ocasions clares de gol a peus de Gerard Roigé, Isma Rojas i Aleix Martí. Aquest últim ha tingut l'opció més clara de gol en el minut 7' enviant una pilota al pal després d'un xut des de la frontal.

La segona part la tònica del partit ha seguit igual, en el minut 55' l'àrbitre anulava un gol a Aleix Martí per fora de joc després d'una centrada de Jorge que rematava Isma Rojas al pal. Adrià ha tingut dues clares opcions de gol per inaugurar el marcador en el 68' i el 72' tot i que abans el conjunt local també ha donat un ensurt i ha estat ben a prop de fer el primer i donar la sorpresa. No ha estat fins els minuts finals que els locals han fet un clar penal per mans dins l'àrea que ha acabat transformant Adrià amb un potent xut al mig de la porteria.

Amb aquesta victòria, l'Ascó acumula set partit guanyats en pretemporada i afronta amb optimisme el partit inaugural de lliga davant l'Igualada del proper diumenge al Municipal d'Ascó a partir de les 12:00h.