Ambrós, Jordi Vidal, Soriano, Mercader, Tiko, Vicente, Pepo, Izan, Robert, Esteve i Rosado
Chiné, Roca, Denis Coch, Edgar, Gabernet, Ermengol, Adrià, Piju, Sergi Grau, Raul Garcia i Jusi
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 2 (16/09/2012)
Fotocopia de partit
L'Ascó calca el partit de la primera jornada, Denis Coch i Isma Rojas anoten els gols de la victòria asconenca, l'equip juga amb 10 homes durant la segona meitat i es sobreposa a un polèmic gol de penal del conjunt local. L'equip sumà 6 punts dels 6 possibles i es col·loca en la part alta de la classificació després de dos partits molt competits.

La primera meitat ha començat amb un vendaval d'ocasions de l'Ascó que ha tingut contra les cordes al conjunt local durant els primer minuts de joc. Múltiples han estat les ocasions de Edgar, Piju, Adrià i Ermengol, però ha estat Denis Coch qui en el minut 8' anotava el primer gol del partit rematant un llançament de corner de Sergi Grau. Després del gol, l'Ascó ha tingut l'opció de anotar el segon que ha estat molt a prop en el minut 12' quan Piju després d'una bona combinació entre Eremengol i Edgar es quedava sol davant Ambrós però errava el remat enviant la pilota fora. Ha disposat d'alguna opció més l'Ascó, però ha estat el conjunt local el que ha despertat passats els primers 30 minuts de joc amb un parell d'opcions perilloses on els seus davanters no han estat encertats. Abans de finalitzar el primer temps, el conjunt dirigit en el dia d'avui per German Inglés, ha tingut alguna opció més, però finalment el resultat al descans ha estat de 0-1.

Ja en el segon temps, novament l'Ascó ha estat molt a prop del gol en una acció de Arià que ha provat un xut creuat que s'estavellava en la base del pal de la porteria local. El partit es decantaria a partir d'aquesta acció degut a un penal molt rigorós de Denis Coch sobre Jaume Esteve que ha estat molt protestat per tot l'equip i que suposava l'expulsió del defensa asconenc per doble groga i el gol de l'empat dels locals després de que Tiko marqués de "panenka" el penal superant a Chiné. En inferioritat numèrica el partit s'ha nivellat molt i els dos entrenadors han mogut les seves banquetes per recuperar forçes. En el 66' els locals han disposat d'una claríssima opció per avançar-se en el marcador, en un corner que rematava sol Alberto en el segon pal i que s'estavellava en el pal de la porteria de Chiné. Tres minuts més tard ha estat l'Ascó qui ha tingut una clara opció per tornar a avançar-se en el marcador després de que Piju arribés a la línia de fons i cedis al punt de penal on Sergi Grau rematava i obligava a Ambrós a fer una gran aturada que salvava al seu equip. Ja en el tram final de partit, Isma Rojas controlava una pilota en la frontal i cedia cap a Gerard Roigé que enviava un remat creuat que es perdia per línia de fons molt a prop del pal de la porteria local. Quan ja practicament es complia el temps reglamentari, Piju lluitava una pilota en defensa que rebotava en ell i que quedava dividida entre el porter i Isma Rojas i que acabava en un clar penal de Ambrós sobre Isma Rojas en el 89'. El mateix Isma transformava el penal sobre el minut 90' que era definitiu permetent al conjunt asconenc endur-se novament els tres punts en el segon partit de Lliga.