Chiné, Roca, Denis Coch, Jose Ramon (Aleix Martí 60'), Edgar (Sergi Grau 45'), Gerard Roigé, Ermengol, Adrià (Isma Rojas 58'), Piju (Jorge 76'), Raul Garcia (David Sànchez 17') i Jusi
Diego, Jony (Simó 45'), Oscar (Blanco 60'), Victor (Regolf 45'), Josep Ramon, Isaac (Dan Fatsini 25'), Juan, Xavi Anell, Becerra, Gustavo i Dani Bel (Arasa 75')
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 9 (04/11/2012)
Pluja de gols al Municipal
Contundent victòria de l'Ascó davant l'Amposta en un partit marcat per la superioritat del conjunt de Miguel Rubio que en el descans ja guanyava per 3-0. L'Amposta ha retallat en el segon temps però Jorge, i Isma Rojas de penal han acabat sentenciant el partit. Becerra s'ha autoexpulsat al agredir a Jose Ramon en el 28'.

La primera meitat ha començat amb el domini de l'Ascó que ha materialitzat la primera acció de que ha disposat en el minut 8' on Gerard Roigé finalitzava un bon contracop amb una centrada al segon pal que el defensor visitant Josep Ramon, en l'intent d'evitar la rematada local, enviava la pilota al fons de la seva pròpia xarxa. Després del gol, l'Ascó ha seguit dominant el joc sense problemes enmig d'un intensa pluja que ha fet que el terreny de joc es tornés rapidíssim. En el 20' era Adrià qui aprofitant una bona assistència de Piju provava el xut que obligava a Diego a intervenir per evitar el segon gol asconenc. En el minut 28' es produiria una de les jugades clau del partit. Becerra, sense disputar la pilota donava un cop de puny a Jose Ramon i el linier ràpidament informava al àrbitre principal que expulsava sense contemplacions al davanter ampostí. Tan sols 4 minuts més tard, Adrià anotava un autèntic golàs després de retallar a un defensor en la frontal de l'àrea i enviar un xut de rosca molt lluny de l'abast de Diego que veia com la pilota acabava de forma inevitable un cop més al fons de la xarxa. En el 42' era Adrià qui tornava a provar un xut de rosca que sortia molt a prop de la porteria visitant. L'Amposta no trobava en cap moment el seu lloc en el terreny de joc i no ha estat capaç de crear perill sobre la porteria de Chiné en tot el primer temps. Tot el contrari que l'Ascó, que en el 43' anotava el tercer gol fruit d'una gran jugada col·lectiva entre Piju i Adrià que finalitzava Ermengol dins l'àrea aprofitant l'assistència d'aquest últim.

El segon temps començaria amb un remat d'esperó al pal de Denis Coch en un llançament de corner al primer pal durant el minut 51'. En el mateix minut, l'Amposta aconseguiria escurçar distàncies en un rebot dins l'àrea que recollia Dani Fatsini que provava el xut creuat que acabava al fons de la xarxa després de tocar la pilota en un defensor local. Amb el 3-1 en el marcador, l'Ascó ha sabut refredar el partit i controlar-lo aprofitant la superioritat numèrica sobre el terreny de joc, tot i això calia un gol més per deixar sentenciat el matx. En el 73' l'Ascó ha reclamat un clar penal sobre Ermengol que era clarament desequilibrat quan es disposava a xutar dins l'àrea gran per tal d'aconseguir el quart gol del partit. En el 78' era Sergi grau qui posava a prova a Diego en un xut des de la frontal que refusava a corner el porter ampostí amb una bona intervenció. Seria en el minut 84' quan després d'una gran jugada individual d'Aleix Martí en banda dreta la finalitzava Jorge en el segon pal per anotar el quart gol de l'Ascó. Ja pràcticament en el descompte, Josep Ramon es llançava al terra per tallar una pilota que no arribava a tocar fent caure de forma clara a Isma Rojas dins l'àrea gran. L'àrbitre, aquest cop no dubtava en la seva decisió i xiulava la pena màxima que el mateix Isma Rojas transformaria amb un potent xut.

Finalment nova victòria de l'Ascó, la setena, que permet al conjunt de Miguel Rubio liderar la classificació de la categoria durant una setmana més i mantenir la renda de 4 punts sobre el Viladecans, el seu principal perseguidor.