Chiné, Roca, David Sanchez, Edgar, Gerard Roigé, Gabernet (Sergi Grau 64'), Adrià (Ermengol 62'), Piju, Isma Rojas (Aleix Martí 71'), Raul García i Jusi (Jorge 71')
Isma, Sebas, Víctor Reyes, Raul (Angel 62'), Moya (Ciurana 62'), Joseph, Mario (Arnau 51'), Fede (Idris 80'), Berny, Pedro i Serrano (Viny 50')
Gol
Capita

CRÒNICA | JORNADA 3 (23/09/2012)
Victòria de líder
L'Ascó supera còmodament al Tecnofutbol en un partit on el conjunt de Miguel Rubio ha estat en tot moment superior i on a més a més a transformat aquesta superioritat en gols per tal d'aconseguir una clara victòria davant un rival que ho ha intentat però que mai ha estat capaç de plantar cara.

En a primera meitat, l'Ascó ha sortit amb força intensitat en busca del gol. El rival era desconegut i el conjunt de Miguel Rubio s'ha pres molt seriosament el partit per tal de no patir ensurts i seguir en la part alta de la classificació. En els minuts 6' i 10' respectivament, Isma Rojas i Adrià posaven a prova la punteria amb dues clares opcions que el porter visitant en primer lloc i el remat massa creuat en segon terme han evitat que l'Ascó es posés per davant en el marcador. Tot i que Fede ha provat un xut en el minut 15' que ha aturat sense problemes Chiné, en el minut 21', Gerard Roca sacava un corner al primer pal que perllongava al segon Raul Garcia i que rematava Isma Rojas a gol. La pilota la treia de dins un defensor visitant però el línier acabava donant validesa al gol de l'Ascó que finalment ha pujat al marcador. Amb l'avantatge en el marcador, l'Ascó ha seguit en busca d'ampliar el marcador per trobar la tranquilitat necessària per afrontar la resta del partit. Aquest segon gol ha arribat en el minut 28' després que Adrià tingués una claríssima opció de gol que acabava fora i en un corner en la següent jugada sacat novament per Gerard Roigé, Gabernet rematava en el primer pal per anotar el segon. Abans d'arribar al descans, l'Ascó podria haver ampliat més la seva renda però la falta d'encert ha fet que el marcador arribés al descans amb 2-0.

Ja en el segon temps, l'Ascó ha sortit decidit a acabar de sentenciar el partit aprofitant la seva superioritat. Així doncs en el minut 50' Isma Rojas arribava a l'àrea rival després d'una llarga cabalcada i quan semblava que es quedava sense angle per rematar, enviava una assistència al segon pal per a que Piju arribant des de darrera anotés el tercer gol del partit a plaer. En el 57' era Piju qui arrencava des de terreny propi encarant la porteria rival després de sorprendre a a la defensa visitant i enviava una assistència al segon pal amb l'exterior que tallava Moya amb el cap sorprenent al seu porter i enviant la pilota al fons de la seva porteria. En el 69' Piju guanyava la línia de fons per enèsima vegada i Isma Rojas arribant des de darrera, rematava de cap en planxa enviant la pilota al fons de la xarxa per anotar el cinquè. Amb el marcador totalment favorable, l'Ascó ha seguit de forma seriosa sobre el terreny de joc i novament els canvis han donat aire fresc al conjunt de Miguel Rubio. Fruit d'aquests canvis arribava el sisè gol de l'equip en una nova internada per banda dreta de Piju superant a la defensa i cedint per a Ermengol que arribant des de darrera anotava el sisé i definitiu gol del partit a plaer. Fins a la fi del partit, l'Ascó ha baixat força el nivell conscient que la feina ja estava feta i el marcador no corria cap perill, tot i això Aleix Martí ha estat ben aprop de fer el setè però finalment el marcador no s'ha mogut més fins a la fi dels 90 minuts reglamentaris.

La victòria, tercera en les tres primeres jornades de lliga, deixa a l'Ascó en la primera posició del campionat gràcies a la diferència de gols després d'aquesta victòria contundent. La propera jornada, l'equip visita el Morell, on haurà de defensar aquest liderat, que comparteix amb Andorra i Santfeliuenc, per primer cop en la seva història.