Juande (p.p.) 18'
Ermengol 68'
Ermengol 85'
49' Marín
50' David Sanchez (p.p.)

Alineació Local
Chiné, Roca, David Sánchez (Ermengol 54'), Edgar, Gerard Roigé (Jorge 75'), Gabernet, Adrià (Aleix Martí 54'), Piju, Sergi Grau (Jose Ramon 68'), Isma Rojas i Raul García (Denis Coch 45')
Alineació Visitant
Joel, Alberto, Vendrell, Palau, Pacheco, Marc Grau, Rafa, Juande (Pere 45' (Sam 82')), Nuno (Baiget 58'), Eric (Marín 45') i Jordi Esteve (Jofre 72')

Ple de victòries per l'Ascó
Merescuda victòria de l'Ascó davant el Tàrrega en un partit còmode durant la primera meitat però que s'ha complicat de valent en l'inici de la segona. Tot i això, un doblet d'Ermengol en el segon temps sumat al gol de Isma Rojas i el gol en pròpia porta de Juande en el primer temps, han acabat donant els tres punts a l'Ascó que es situa tercer amb 12 punts i un partit menys.

La primera meitat ha començat amb una aproximació de l'Ascó a l'àrea visitant, però el control de Piju dins l'àrea marxava massa llarg desbaratant així una gran ocasió de gol. Tot i això, el Tàrrega ha plantejat el partit de tu a tu a l'Ascó que tot i intentar tenir la possessió de la pilota no s'ha trobat còmode sobre el terreny de joc degut a la intensitat del conjunt visitant. No obstant, la aposta més per el joc del conjunt de Miguel Rubio ha donat els seus fruits en el minut 16', quan Adrià enviava una centrada rasa al segon pal entre els defenses i el porter per a que Isma Rojas rematés a gol. La pilota la treia de dins un dels defensors visitants però el linier veient que la pilota havia entrat completament concedia el gol. Tan sols dos minuts més tard, l'Ascó posava terra de pel mig en el marcador en una jugada on Piju controlava una pilota dins l'àrea arribant a línia de fons i enviant una potent centrada enrere que Juande en un intent de refús enviava a l'escaire de la seva pròpia porteria establint el 2-0 en el marcador. El gol ha deixat desorientat al conjunt de la Segarra que a partir d'aquest instant s'han mostrat molt més agressius veient que l'Ascó controlava el partit i la possessió de la pilota de forma amplia. En el minut 34', l'Ascó reclamava un clar penal sobre Adrià quan aquest ja encarava a Joel per intentar anotar el tercer gol del partit. Davant aquesta situació on l'àrbitre hauria d'haver assenyalat la pena màxima i l'expulsió del jugador visitant, el joc ha seguit perjudicant de forma clara els interessos de l'Ascó que tot i això ha seguit fent el seu partit sense alterar-se per tal circunstància. En el minut 40' es produïa també una jugada clau per al desenvolupament del partit. El visitant Vendrell, que ja tenia una tarjeta groga, protestava de forma airada una decisió arbitral que li costava la segona targeta deixant al seu equip amb 10 jugadors.

Abans de finalitzar el primer temps, l'àrbitre també ha aturat el partit per demanar a l'entrenador visitant que complia sanció que es dirigís cap a la grada després de que es situés al tunel de vestidors. El segon temps també s'ha enrraderit uns minuts pel mateix motiu.

Ja en la segona meitat, tot feia preveure que l'Ascó disposaria d'un partit plàcid, però els fets succeïts al final del primer temps i l'inici del segon sembla que han descentrat a l'equip que fins al moment havia estat impecable. En el minut 49' l'Ascó es veia novament perjudicat per una polèmica decisió arbitral. El Tàrrega enviava una pilota llarga que controlava Marín en carrera arrencant en clara posició de fora de joc. No obstant el linier, situat a escassos metres de la jugada, ha deixat seguir la jugada permetent a Marín encarar a Chiné i superar-lo amb una excel·lent definició que posava el 2-1 en el marcador. Després d'aquesta desafortunada acció, la mala sort tornava a estar del costat asconenc. Una pilota franca en defensa la cedia al primer toc David Sanchez per a Chiné, que dubtava durant uns instants i acabava veient com la pilota acabava de forma inexplicable al fons de la xarxa i amb el 2-2 en el marcador. El Tàrrega amb poc perill però amb molt d'esperit, aconseguia un empat amb un jugador menys que en la primera meitat semblava impensable. Al conjunt de Miguel Rubio li costava una mica sobreposar-se a tanta adversitat, però un cop més, els canvis introduïts en la segona meitat han revifat a l'equip que en el minut 68' es tornava posar per davant després d'una assistència de Aleix Martí sobre Isma Rojas dins l'àrea que aquest aprofitava per superar a dos rivals i cedir a Ermengol que lliure de marca engaltava des del punt de penal un potent xut que suposava el 3-2. En els minuts posteriors el Tàrrega ha seguit pressionant sense acusar el fet de disposar d'un jugador menys, i fins i tot ha estat ben a prop d'aconseguir el gol de l'empat. En els minuts finals de partit, i amb tots els canvis fets, Piju notava una punxada en la seva cuixa i havia d'abandonar el partit retornant la igualtat numèrica sobre el terreny de joc. Han estat uns minuts complicats per al conjunt asconenc que tot i això ha estat capaç d'aguantar les embestides visitants i sentenciar el partit en el minut 85' en un llançament de falta des de la frontal de Ermengol que acabava al fons de la xarxa establint el 4-2 definitiu en el marcador.

Quarta victòria consecutiva de l'Ascó que segueix lluitant per les posicions capdavanteres de la classificació. El conjunt de Miguel Rubio es situarà tercer en la classificació després d'aconseguir 12 punts i 14 gols a favor amb un partit menys que la resta de participants després de la suspensió del partit de la setmana passada a El Morell.

DECLARACIONS
Miguel Rubio
Es importante ganar. Hemos hecho una primera parte bastante buena. Hemos tenido oportunidades, hemos marcado goles y hemos estado bien defensivamente. En el segundo tiempo hemos permitido al rival meterse en el partido y el Tàrrega se ha metido en el partido. Aún así hemos pasado una rato noqueados pero nos hemos situado luego bien y hemos podido conseguir la victoria El Tàrrega ha luchado al máximo por sacar algo positivo de aquí y nos lo ha puesto muy difícil Tenemos que aprender de lo de hoy para que no nos vuelva a pasar y corregirlo en un futuro.

Edu March
Hem tingut un rival molt dificil i en el segon temps hem estat més a l'alçada del que s'espera de nosaltres. Hem pagat clares les errades puntuals. Crec que no hem merescut endur-nos quatre gols veient que tampoc ens han creat molt perill però la qualitat ha decidit el partit. Hem tingut la sort en el segon temps d'una contra i d'aprofitar-nos d'una errada del nostre rival per aconseguir l'empat però jugant amb 10 ha estat molt difícil. Aquesta setmana no vull parlar de l'àrbitre per que ja s'en va parlar molt la setmana anterior tot i que no estic content amb la seva actuació.